Politica de Confidentialitate

Aria de acoperire a securitatii datelor cu caracter personal si a politicii `cookie`

Acordul de confidentialitate privind politica securitatii datelor personale acopera modul in care sunt prelucrate datele cu caracter personal care va pot identifica cand utilizati site-ul www.alp-romania.ro (si toate sub-brandurile acestuia existente in momentul incheierii acestui acord precum si cele viitoare). De asemenea, se au in vedere si datele persoanelor juridice, partenere sau nu, care utilizeaza site-ul www.alp-romania.ro. Acest acord de confidentialitate furnizeaza informatii referitoare la `cookie`, utilizarea lor de catre terti si modul de dezactivare.

Informatii generale colectate de www.alp-romania.ro

In momentul inregistrarii pe site-ul www.alp-romania.ro, prin expedierea unui formular de contact, www.alp-romania.ro va prelucra informatii cu caracter personal pentru comunicarea cu dumneavoastra.

In unele zone ale site-urilor noastre, www.alp-romania.ro colecteaza sau poate sa colecteze informatii demografice care va pot identifica, cum ar fi: codul postal, varsta, sexul, interesele dvs., cu scopul intelegerii comportamentului pe site, al vizitatorilor nostri.

Pentru utilizatorii care au o trimis un formular de contact din site-ul www.alp-romania.ro si doresc stergerea datelor comunicate, o pot face la adresa de mail office@agroauto.ro.

Afisarea datelor personale in spatiile/domeniile publice ale www.alp-romania.ro

Informatiile cu caracter personal postate de catre utilizatori in locurile/spatiile publice apartinand www.alp-romania.ro, cum ar fi forum-uri, chat-uri, liste de discutii, blog-uri (existente sau viitoare) pot fi copiate si stocate de catre terti asupra carora www.alp-romania.ro nu are nici un control. Noi nu suntem responsabili pentru faptul ca terte parti utilizeaza informatii pe care le-ati postat sau le-ati facut disponibile in spatiile publice apartinand www.alp-romania.ro.

Colectarea si utilizarea datelor cu caracter personal de catre www.alp-romania.ro

Noi utilizam informatiile stranse de pe site-urile www.alp-romania.ro, indiferent daca sunt date personale , demografice, colective sau tehnice, in scopul de a va furniza servicii, precum si pentru a administra inregistrarea conturilor dvs., de a solutiona intrebarile dvs, de a imbunatati site-ul nostru, de a consulta utilizatorii in vederea cresterii calitatii produselor si serviciilor oferite. Utilizarea datelor cu caracter personal de catre www.alp-romania.ro este in conformitate cu reglementarile legale in vigoare in legatura cu protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. www.alp-romania.ro si terte parti (inclusiv Google, Facebook) afiseaza anunturile www.alp-romania.ro pe paginile web vizitate. Furnizorii terta parte, inclusiv Google, utilizeaza module cookie pentru a difuza anunturi pe baza vizitelor anterioare ale unui utilizator pe site-ul web www.alp-romania.ro

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Tuturor persoanelor le sunt garantate drepturile în conformitate cu Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulatie a acestor date, în special drepturile persoanei vizate cu privire la informare, la accesul la date, dreptul de intervenție, de opoziție, de a se adresa instanței competente și de plangere catre autoritatea de supraveghere. In intelesul Legii nr. 677/2001, principalele drepturi mai sus menționate aparținand persoanelor vizate au urmatorul continut:

  1. Dreptul de acces la date: orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la Operator, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de catre acesta. Astfel, la cererea scrisa, semnata și datata a persoanei respective, trimisa pe adresa Organizatorului din Romania, sat Albesti, comuna Simnicu de Sus, str. Craiovei, nr. 122, judetul DOLJ, o data pe an, in mod gratuit, SC PROGOPO IMPEX SRL va confirma daca utilizeaza date care o privesc sau va inceta orice prelucrare a acestora.
  2. Dreptul de intervenție asupra datelor: orice persoana vizata are dreptul de a obține de la operator, la cerere si in mod gratuit:  dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte

Dezvaluirea si transmiterea informatiilor cu caracter personal

www.alp-romania.ro nu va transmite (prin vanzare sau inchiriere) catre terte parti informatiile dvs. cu caracter personal. www.alp-romania.ro poate, totusi, transmite informatia tertilor in urmatoarele cazuri:

– Cu acordul dvs.

– Daca este necesara transmiterea unor informatii in vederea furnizarii produselor si serviciilor solicitate de dvs.

– In cazul in care informatia e necesara partenerilor companiei pentru imbunatatirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de dvs. Companiile partenere au dreptul de a utiliza datele cu caracter personal furnizate direct de www.alp-romania.ro doar in masura in care este necesara asistenta lor.

– Putem transmite informatii cu caracter personal autoritatilor sau institutiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credinte daca:

(a) e prevazut intr-o dispozitie legala;

(b) protejeaza drepturile companiei www.alp-romania.ro sau ale companiilor afiliate;

(c) previne o infractiune sau protejeaza siguranta nationala;

(d) protejeaza siguranta individului sau siguranta publica;

(e) aceste informatii sunt necesare in vederea rezolvarii diferitelor situatii.

– In cazul in care activitatile dvs. contravin termenilor si conditiilor statuate de www.alp-romania.ro, sau a instructiunilor pentru utilizarea anumitor produse si servicii.

– In cazul in care www.alp-romania.ro fuzioneaza sau e achizitionata total sau partial de o alta companie, iar baza de date e transferata noului operator.

– In cazul in care www.alp-romania.ro devine insolvabila, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul sau cumparatorul, baza de date poate fi vanduta, autorizata, tranzactionata doar cu acordul instantei. In cazul in care vor aparea situatii mentionate mai sus, veti fi anuntati prin e-mail sau printr-un anunt postat pe site-urile www.alp-romania.ro.

Dreptul dvs. de a va modifica si sterge datele dvs. detinute de operator

www.alp-romania.ro confera dreptul utilizatorului de a modifica datele dvs. de contact pe care le-ati inregistrat, unele aspectele de care sunteti interesat, incluzand noile informatii despre produse si servicii lansate. De asemenea, puteti sa solicitati operatorului stergerea datelor dvs. oricand. Utilizatorii pot dezactiva folosirea modulelor cookie de catre Google, accesand pagina de dezactivare a modulului cookie de publicitate Google sau accesand pagina de dezactivare Network Advertising Initiative.

Securitatea datelor

Pentru confidentialitatea si securitatea datelor, www.alp-romania.ro depune toate eforturile necesare si foloseste ultimile tehnologii disponibile pentru a asigura protectia si securitatea datelor.

Modificari ale politicii de confidentialitate

Daca vom considera ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate, va rugam sa ne scrieti pe e-mail.

Va multumim ca folositi serviciile www.alp-romania.ro. Va asiguram ca vom incerca sa va oferim intotdeauna cele mai bune servicii.