Despre noi

ALP Romania este importator si distribuitor autorizat pentru piata din Romania, al masinilor agricole marca ALP produse in fabricile KURT din Turcia.

De ce ALP Romania?

  • In calitate de importator autorizat al producatorului turc KURT-Tarim in Romania, distribuim masini agricole de inalta calitate marca ALP – semanatori plante prasitoare, semanatori plante paioase, cultivatoare cu si fara fertilizare in diverse configuratii;
  • Ne straduim permanent sa oferim partenerilor nostri servicii la cele mai ridicate standarde;
  • Suntem o companie moderna si usor adaptabila realitatilor cu partenerii nostri;
  • Ne preocupa calitatea resurselor umane ale companiei.

Misiunea noastra este sa obtinem satisfactia clientilor prin intermediul masinilor agricole de inalta calitate oferite si al unui personal dedicat, capabil sa ofere consultanta tehnica de specialitate.

Viziunea ALP Romania este ca pe termen mediu sa ajungem cel mai mare distribuitor de masini agricole din tara. Acest lucru il vom realiza printr-o strategie coerenta de management, efort sustinut din partea echipei profesioniste de vanzari-service si investitii in infrastructura logistica a companiei.

Valoarea companiei o reprezinta relatiile interumane deosebite pe care ni le dorim  atat in cadrul firmei cat si cu producatorul KURT. Principiile de baza ale activitatii noastre sunt respectul, increderea si pasiunea pentru tot ceea ce facem.

Asistenta tehnica

Furnizam servicii complete de asistenta tehnica pre si mai ales post vanzare. Personalul nostru este special pregatit pentru a oferi servicii de consultanta cu privire la masinile agricole distribuite si la aplicatiile acestora. Departamentul tehnic ofera servicii de monitorizare tehnica permanenta a utilajelor vandute in garantie si postgarantie.

Marketing

Politica de marketing a companiei este orientata spre stimularea si fidelizarea potentialilor clienti prin intermediul unor campanii promotionale atractive. Anual ne dorim sa derulam promotii si programe de marketing prin care vom incerca sa oferim clientilor beneficii suplimentare celor pe care le ofera masinile agricole marca ALP produse in turcia la fabricile KURT.